Insatser for inbyggnad

Se Modeller

Utomhusmodeller

Se Modeller

Bordsmodeller

Se Modeller

Kundanpassade modeller

LĂ€s mera

TerrassevÀrmare

Se Modeller

Tillbehör & Reservedelar

Se mera

Vad Àr en Skorstensfri kamin?

I motsats tilll traditionella braskaminer sÄ anvÀnder en skorstensfri kamin, bioetanol som brÀnsle. Det innebÀr att det behövs vare sig skorsten eller tilluftskanaler.Det bliver heller ingen rök, aska eller sot, sÄ ni fÄr en helt ren eldstad som inte skrÀpar ner vid hanteringen.

En skorstensfri eldstad skall inte jÀmföras med en konventionell kamin som primÀr vÀrmekÀlla. En skorstensfri kamin Àr en sekundÀr vÀrmekÀlla och kan ge ett bra tillskott till den grundvÀrme som tillhandahÄlls av bostadens primÀra vÀrmekÀlla. En skorstensfri kamin fungerar bra tillsammans med ventilationssystem som bidrar till att cirkulera den varma luften.

En produkt frÄn Decoflame Àr enkel att installera oavsett om det Àr en vÀgghÀngd, fristÄende eller inbyggnadsmodell.

Inbyggnadsvarianterna krÀver lite förberedelser nÀr det gÀller vÀggens konstruktion, men tydliga ritningar och manualen som medföljer, gör att det blir tydligt och enkelt att installera.

NÀr Ni vÀljer er skorstensfria eldsstad, sÄ rekommenderar vi att man beaktar rummets storlek/volym. Detta dÄ en skorstensfri kamin producerar en del CO2. VÀlj en skorstenfri modell som passar just Ert rum.

För rÄd och vÀgledning vid kör av din Decoflame, kan du kontakta oss hÀr.

Scroll to Top