Guide til Returer

I denna guide beskriver vi hur du kan returnera en vara köpt i vår webshop decoflame.se

Ångerrätt

Ångerrätt är en lagstadgad rättighet enligt Konsumentköplagen som innebär att du har 14 dagar på dig att ångra ett köp, beroende på hur du gjorde köpet. Ångerrätten gäller både varor och tjänster. Informationen gäller köp inom hela EU, Norge, Island och Storbritannien. Kundanassade och måttbeställda produkter är undantaget från Ångerrätten.

Skicka returen inom 14 dagar

Det är viktigt att du skickar varan i retur inom 14 dagar efter att du har mottagit den, om du önskar nyttja dig av den lagstadgade ångerrätten. Decoflame förbehåller sig rätten att begära in dokumentation som styrker att varan är avsänd från köparen inom Ångerrättens tidsfrist. Denna dokumentation kan vara en kvittens från uthämtningsställe eller frakbolag. Denna dokumentation är också viktig för dig som köper varan, då du är ansvarig för varan till dess att den åter nått Decoflame. Därför är du ansvarit för eventuella skador som eventuellt har uppstått under returfrakten eller om vara försvinner.

Återbetalning

Når du nyttjat din ångerrätt så skall du få pengarna tillbaka. Decoflame betalar tillbaka pengarna så snart vi har emottagit returvaran.

Om varans värde har nedsatts i samband med återleveransen till Decoflame, och om du har använt den mer än man kan i en fysisk butik, så blir du ersättningsskyldig med minst motsvarande belopp.

Guide til retur av varot köpta i Decoflames webshop

Observera, att du kan inte returnera en vara till oss utan att först ha tagit kontakt med oss och ifyllt fomuläret för varuretur på hemsidan, www.decoflame.se

Om du önskar att returnera en vara inom de 14 dagarna för Ångerrättens gällande, så ksall du göra följande:

Skriftligt meddela att du önskar returnera din vara. Antingen genom att fylla i vårt returformulär eller genom att skicka ett mail till vår kundeservice@decoflame.dk .

Vi ter ej emot försändelser skickade som ”mottagaren betalar”, postförskott eller efterkrav.

 

Retur av vara skall ske til följande adress:

Decoflame ApS
Att.: Logistik – port 1
Vang Mark 2
9380 Vestbjerg
Danmark

KOM IHÅG ATT BILÄGGA EN KOPIA AV DIN FAKTURA SAMT S, UDKRIVA UT, FYLLA I OCH BILÄGGA DENNA RETURSEDDEL

Når du skal skicka en vara tillbaka så måste du kanvända ett fraktbolag som kan hantera våra produkter, då många är för stora för att skickas med vanlig post/bud. Vi hänvisar därför till följande fraktbolag

DSV
Interfjord

Våra öppettider för varumottagning är följande
Man- Tors: 08.00 – 16.00
Fredag: 08.00 – 15.30

Returskjema
  • Finns det en angiven orsak till att du vill returnera din vara? Vi önskar alltid att förbättra oss och våra produtker och det är till stor hjlå om du har möjlighet att ge oss feedback.
Scroll to Top